• page_banner

NEP Pump Industry zahajuje sérii školení o bezpečnosti výroby

S cílem zlepšit povědomí zaměstnanců o bezpečnosti a dovednostech bezpečného provozu, vytvořit atmosféru kultury bezpečnosti ve společnosti a zajistit bezpečnou výrobu zorganizovala společnost v září sérii školení bezpečnosti výroby.Bezpečnostní výbor společnosti pečlivě zorganizoval a provedl hlavní výklady o bezpečnostních systémech výroby, bezpečných provozních postupech, znalostech požární bezpečnosti a prevenci nehod způsobených mechanickým zraněním atd. a provedl nouzová záchranná cvičení na simulovaných místech požáru a na místech nehod s mechanickým zraněním. všichni zaměstnanci se aktivně účastní.

Toto školení posílilo povědomí zaměstnanců o bezpečnosti, dále standardizovalo každodenní bezpečnostní chování zaměstnanců a zlepšilo schopnost zaměstnanců předcházet nehodám.

Bezpečnost je největším přínosem podniku a vzdělávání v oblasti bezpečnosti je věčným tématem podniku.Bezpečnostní výroba musí vždy bít na poplach a musí být neustálá, aby se vzdělávání v oblasti bezpečnosti mohlo vstřebat do mozku a srdce, skutečně vybudovat bezpečnostní linii obrany a chránit udržitelný rozvoj společnosti.


Čas odeslání: 11. září 2020